IJSSALON MIN12

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJssalon MIN12. Meer weten? Ontdek meer

31 aug 2022 om 22:23 Na een eerdere positieve ervaring vonden we het vandaag onder de maat. Dit doen we niet weer. We hebben niet de bestelde smaken ontvangen. De slagroom was niet goed van kwaliteit en erg weinig. Er zat geen koekje bij en het duurde erg lang.
31 aug 2022 om 8:03 Kwam al super snel & Lieve bezorger! Ijs was lekker
20 aug 2022 om 5:27 Helemaal top!
7 aug 2022 om 21:15 Lekker ijs, snel bezorgd en hele vriendelijke bezorger!
30 jun 2022 om 7:47 De milkshake was echt heerlijk! En er zaten mini marshmallows bovenop. Het ijsje was ook heel lekker. De bezorging verliep vlot. De bezorger was aardig. Het was erg warm, maar de ijsjes waren nog perfect koud. Prima!
29 jun 2022 om 23:11 Eigenlijk niet veel te klagen het smaakte heerlijk . Enige klacht was dat het te vroeg bezorgd was eerst maar even in de vriezer gezet probleem ook weer opgelost
17 jun 2022 om 17:07 We hadden 5 bakjes ijs met 2 bollen besteld. Na zo'n 30-40 minuten bezorgd, zoals aangegeven in de sms van thuisbezorgd. Bij uitpakken kwamen we erachter dat 1 bakje niet klopte. Gebeld en binnen 15 minunten moeiteloos opgelost en juiste ijs binnen.
5 jun 2022 om 17:09 We moesten zelf achter de bestelling aan bellen, ze waren het vergeten.
14 mei 2022 om 23:16 Lekker ijs en vlotte bezorging!!
9 mei 2022 om 9:16 Heerlijk!!
8 apr 2022 om 7:40 Veel keuze en heerlijk ijs!
4 apr 2022 om 6:56 Het ijs was heerlijk, maar de bestelling werd helaas incompleet geleverd. Slagroom ontbrak